Bloemen die ontroeren

Vorig jaar oktober plaatste ik het volgende bericht:

Oproep! Wie zou jij een bos bloemen willen geven?
Vandaag heb ik te horen gekregen dat ik volgend jaar een aantal boeketten voor lief en leed in Utrecht mag leveren (hierover later meer). Om dat te vieren geef ik nú al één bloemetje weg!
Dus, wie wil jij verrassen met bloemen die ontroeren? Laat het me weten! Deze actie is alleen geldig in Utrecht en reageren kan tot en met dinsdag 3 november 2015.

Ik kreeg mooie reacties op mijn oproep en had íedereen wel willen verrassen. Want hoe leuk is het om zussenliefde te belonen of te benadrukken dat je het niet vanzelfsprekend vindt dat iemand altijd voor je klaar staat. Uiteindelijk koos ik voor een familie die het zwaar had en de oppepper het meest kon gebruiken.

Ik noem de bloemen die ik lever vaak ‘bloemen die ontroeren’ omdat de kleur echt en intens is, de geur prikkelend kan zijn. Ook krijg ik vaak de volgende reacties : “O, die heeft mijn moeder in de tuin”, of “Daar hield mijn oma zo van!”. In 2016 ga ik weer leuke dingen doen met ‘bloemen die ontroeren’ én geef ik o.a. een boeketje weg. Houd de site of facebook in de gaten!

Lees alle blogs.